Sunday, 19 March 2017

Colourpop lipstick lagi?

I can never enough of lipstick! Payahnya nk stop beli lipstick. Penyakit betol! Bibir ada satu aje, tapi lipstick tak pernah cukup. Ai cuba jugak tak nk membeli tapi ada aje color yg berkenan di hati walaupun kat rumah ada jugak color yg lebih kurang. Siapa ada penyakit cmni, silalah angkat tangan kerana hanya pencinta lipstick yang akan faham situasi ini. Brand tak kisah apa pun. Meh kita cerita lagi pasal brand Colourpop. So far, harga lipstick ni sgtlah mampu milik. Harganya tu kalau kat drugstore ala2 maybelline, revlon, loreal aje. Sayangnya, brand colourpop ni takde kat sini. So sebelum ni memang selalu terjebak dgn preorder aje kalau nk beli colourpop. Selection color pun sgt2 lah cantik dan sesuai dgn semua skin tone. Ikut keselesaan bibir you all. Ada yg suka lipstick matte, ada jugak yg suka cream. So kat colourpop pun ada pilihan. Lipstick ni ada jenis matte, satin, metallic. Kalau you all bibir jenis tak suka yg kering & menggelupas bolehlah try pakai satin. Recommended sgt! Kalau sape yg suka lipstick yg super matte bole la try ultra matte lipstick. Yang lippie stix pulak pun ada satin finish & x matte formula. Smooth aje bila apply. Bibir pun rasa ringan macam tak pakai apa2. So far, satin lipstick colourpop sgt best ok. Even satin, colour stain tu tetap ada. Bibir pun rasa lembap je. Last post ai ada cerita pasal preorder dgn colourpop kan, so inilah lipstick yg ai order. Empat batang aje. Pelan pelan nanti kita tambah lagi. Sebenarnya lebih cepat dari preorder dgn seller Dxxxxxx. Malas nk story sbb sakit hati kalau ingat. Dahlah tak reply, lepas tu kita pun tunggulah macam orang bodoh dekat 7 bulan tiba2 seller bgtau lipstick tu dah keras. Dia kata nk refund, sampai sekarang takde. Pls kalau you all nk join preorder make sure seller tu tak bukak order yg banyak. Hope this help if anyone nak try beli colourpop ok ;)




-Lippie stix colourpop-
-Ultra matte lipstick & ultra satin lipstick-

No comments:

Post a Comment