Saturday, 10 October 2015

- i movie -


Dah lama rasanya tak review cerita tamil yang best ;) Ada filem2 tamil yang best nnt ai recommend to u guys yg minat cite tamil. Kalau ada yg intrested atau yang baru mula nak kenal cite tamil.. cite ni sesuai utk semua. Cite tamil jauh lagi maju dr filem kita ok!
Kisah bermula bila Lingesan seorang juara bina badan bertemu dengan Diya seorang model cantik utk bekerjasama dalam satu penggambaran iklan. Mereka saling jatuh cinta. Konflik bermula apabila teman rapat Lingesan menyuntik virus berbahaya pada badan Lingesan hinggakan tubuh badan Lingesan menjadi hodoh. Lingesan malu lalu menyembunyikan diri. Sedar bila doctor yang merawatnya memberitahu, virus dlm badannya telah di suntik oleh sesorang Lingesan bangkit dan membalas dendam.. Fyi, heroin filem ni sangat cantik ok!!! Filem ni jugak dapat pengiktirafan utk makeup effect terbaik. Tak rugi tonton fiem ni ok? 

Banyak iktibar dari cerita ini. Dendam dan penyakit hati. Memang lumrah bila kita mula berjaya, ada sahaja yang tidak suka. Tidak senang malah sanggup buat apa saja utk menjatuhkan kita. Inilah kehidupan namanya . Tidak semua senang dgn kita. betul tak? ;)

No comments:

Post a Comment