Thursday, 8 November 2012

Bye bye!
Secara officially phone yang paling berjasa telah menamatkan riwayatnya semalam.. hukhuk.. yup sedih jugak sebenarnya memandangkan banyak jasanya.. Bukan suami tak offer nk belikan yang lain tapi rasa sayang tu tetap tebal...  jadi suami dah belikan Iphone 4S utk sementara.. semua no contact pun hilang.. Apalah nasib!! :( Tak tahu apa masalah dgn Blackberry ni skrg, asyik hang.. cabut bateri, pasang bateri macam org gila.. Nak betulkan sila sediakn duit RM400 .. Agak2 tambah duit dah boleh beli phone baru kan??? Jadinya dah simpan Blacberry tu dalam almari... kesian :(


Berjalan bersama anak anak kesayangan sambil mencari ketenangan.. sambil cuci mata, tak nk shopping sbb nk tunggu YES ( Year End Sale ) yang akan start next week.. tp apa kan daya, kita hanya merancang.. tuhan punya perancangan yang lebih baik..Dan membelilah sepasang kasut baru utk Mr Airell :)

**
Lately ni macam2 yang berlaku, dgn urusan passport.. dgn dugaan kereta yang rosak, dgn keadaan kesihatan, takpelah... hadapi semuanya dgn kesabaran! Setiap yang berlaku ada hkmahnya kann???
Malas nk panjang2 cerita sbb saya akui saya masih baru dlm blog *cap ayam ni*, pada yang baca terima kasih, pada yg tak baca pun terima kasih.. jujurnya saya akui mmg x punya kwn yg ramai di alam maya ni.. boleh kira dgn jari! hehehe.. *Ok nk melalut pulak*

Mari layan suara lunak merdu bak buluh perindu kesayangan ramai ni... Dalam konsert yang nyanyi lebih dari dua puluh lagu pun tetap sedap!! mampuu????No comments:

Post a Comment